0

Whitford House in a Black & White Composition



Whitford House in a Black & White Composition,

Whitford House in a Black & White Composition

Whitford House in a Black & White Composition

Whitford House in a Black & White Composition

Whitford House in a Black & White Composition

There are many natural home in the big greenhouse blessing. Whitford House is located on 2 acre lot overlooking the creek Mangemangeroa Inlet. Thanks to the structure of the pavilion there are a few pages around the house that have different goals and views. Pavilion takes the form of a simple gable and connected by a flat roof structure developed through the main gable of the housing kitchen / dining / family area with a platform outside the pool. Consists of a series of pavilions connected on one level. Entry gained through a formal garden page that serves as a buffer from the surrounding area. The material used in home construction plaster cladding, joinery and roof aluminum trays, all done in a ‘black & white’ only composition to sit against a background of green country.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter simple security code *