0

Transformation of the house in Switzerland

Transformation of the house in Switzerland,

Transformation of the house in Switzerland

Transformation of the house in Switzerland

Transformation of the house in Switzerland

Transformation of the house in Switzerland

Transformation of the house in Switzerland

Transformation of the house in Switzerland

This house in the Swiss Alps was founded Geneva studio Clavienrossier by adding volumes of concrete over the remnants of an old stone house and adjoining barn. Faceted shape of the new walls helped to significantly reduce their thickness and create a dynamic play of light and shade throughout the day. Big windows offer magnificent views over the surrounding landscape.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter simple security code * Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.