0

Legendary Restaurant Nibble in Barcelona



Legendary Restaurant Nibble in Barcelona,

Legendary Restaurant Nibble in Barcelona

Legendary Restaurant Nibble in Barcelona

Legendary Restaurant Nibble in Barcelona

Legendary Restaurant Nibble in Barcelona

Legendary Restaurant Nibble in Barcelona

Legendary Restaurant Nibble in Barcelona

The legendary restaurant Nibble has reopened in a renovated hotel located in the most elegant of the enlargement of Barcelona. Just a few yards from his first and local landmark, the new restaurant is now a two-story manor house and patio, renovated with great taste and skill by Sandra Tarruella Interioristas. In addition to its complete range of cuisine, the new facility incorporates some pleasant surprises like a deli or a highly recommended cocktails. Welcome home again, Bite. Many we missed you. It was the restaurant of the beautiful people during the golden age of the Barcelona Olympics, and the origin of Skylight, A restoration group that has backed the design in our country. After his early years as a local icon of this city, gave way to the hotel WMO, Which opened its doors in the building of the former Bite and got to follow its lead to success: the first hotel group since the establishment is a must for design aficionados visiting the Catalan capital. In New Bite has opened the most elegant Eixample district, in a small passage between Paseo de Gracia and Rambla CataluƱa. With the same environment, but with updated decor, the restaurant offers several different venues to eat, dinner, a drink or breakfast. In an open kitchen all day, we must now add the option to purchase selected products in the charming little “full” retro air that adds to its wide range of cuisine. The facade of the new store, wearing a gastronomic vocabulary graffiti attracts attention from outside the small Passatge ConcepciĆ³. Access to the new Bite is filled through the small niche products that the customer can take to cook at home, but they also serve as the basis for the preparation of dishes from the restaurant. Fresh vegetables, cheese and preserves are displayed on a set of wooden blocks supported by a shelf recovered from an old jewelry. After the small shop is full access to the restaurant, an old house where not long ago a family was still alive, which has been renovated but maintaining the old and the original proportions. Both the compartmentalized distribution in small rooms, like the great central staircase and decorative ornaments are elements reminiscent of the past hearth stately home. From the small shop entry can intuit the main dining room and patio at the bottom, but before we get a waiting area furnished with a bench and low tables. The bar, where you can dine informally, is situated in the old hall of the house. It is a fair amount of white marble, on which were suspended parchment lamps and wooden boxes which act as bottle. The high background, covered a large greenhouse, recover space located in the central courtyard and incorporates it into the room to get a greater range and natural lighting.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter simple security code *